Sveriges största ekologiska sortiment av vin, öl och spritVälkommen till Sveriges största ekologiska sortiment!


Båstad Vinhandel har utverkats till det självklara valet för restauranger med ekologisk inriktning. Vin, sprit och öl, Sveriges största ekologiska sortiment, alla produkter är certifierade.

Stacks Image 52681

Nu kan även privatpersoner handla från ett stort utbud av ekologiska viner. Winebuddi erbjuder ekologiska viner med direktleveranser till dörren.

Stacks Image 52660


Sicilianska viner hem till dig


Tenuta la Favola är en liten familjeägd vingård på Sicilien. Vinerna är sedan länge uppskattade av våra restaurangkunder, framförallt La F'avola Eloro Pachino med sina komplexa toner och sin balanserade rundhet.
Under sommarsäsongen är Terre Siciliane ett populärt vin. Lättsamt, samtidigt som det bjuder på både karaktär och smakrikedom.

En nyhet i Sverige är Syná, en blandning av Nero d'Avola och Syrah.

Nu finns det möjlighet även för privatkunder att handla dessa sicilianska pärlor hos X-wine. Vinerna skickas hem till din dörr och man betalar på faktura.

Terre Siciliane >>>
Syná>>>
La F'avola >>>
Blandlåda Sicilien >>>

Sveriges största ekologiska sortiment

Guy Pinard VSOP

Stacks Image 41609
Familjen Pinard har odlat ekologiskt på sina 17 hektar stora ägor runt byn Foussignac nära Jarnac sedan 1969. Ugni blanc, Colombard och Folle Blanche heter druvsorterna som används. Ugni Blanc är den huvudsakliga druvsorten som ofta är grunden i konjak, medan den svårbemästrade Folle Blanche bidrar med härliga blommiga noter.
Info

OurBeer

Stacks Image 52652
Minst 36 månader på Tokajerfat, ger en komplex, rik och unik Single Malt Whisky från Schweiz. Mikrobryggeriet Unser Bier i Basel står för malten och destilleringen är gjord av Humbel Spezialitätenbrennerei i Stetten.
Info

Highland Harvest

Stacks Image 52656
Senaste tillskottet i Highland Harvest-familjen är en lowland som putsats till i Sauternes-fat. Utnämnd till Best Lowland 2015 av World Whisky Awards, ett fantastiskt hantverk från Skottland.
Info

Se Båstad Vinhandels breda ekologiska sortiment:t
Vita | Röda | Rosé | Mousserande | Söta | Sprit | Öl

Sitemap